17. Kiirusliku vastupidavuse tšempionaat

Kiirusliku vastupidavuse tšempionaat on Saarde rahvaspordisarja “Saarde Liikumisaasta 2024” viimane etapp. Osaledes 2024 aastal vähemalt üheksal rahvaspordisarja sündmusel, premeerime Sind Saarde valla nimelise esindussärgiga.

Kiirusliku vastupidavuse tšempionaadil joostakse joonejooksu ja tõmmatakse sõudeergomeetrit. 2024 aastal toimub 7 etappi. Saarde vallas laupäeviti ja pühapäeviti Kilingi-Nõmme spordihoones ning esmaspäeviti Tihemetsa Huvi- ja spordikeskuses. Lõpptulemus selgub nelja paremini õnnestunud etapi aegade liitmisel. Veel saab osaleda Häädemeestel, Lihulas, Karksi-Nuias ja Abja-Paluojas.

Lisaks saab võistlusperioodil tõmmata sõudeergomeetrit 500 m ja 2000 m distantsil. Rekordiparanduse korral eriauhind võistluspaigast. Vaata rekordeid SIIT.

NB! Igal etapil loosib meie piirkonna osalejate vahel Kohvik No 42 KINKEKAARDI väärtusega 15.-€, mille saab kätte Kilingi-Nõmme spordihoonest.

Saarde Jõuluturniiril osalejate vahel loositakse kaks Saarde valla esindussärki.

2024 JUHEND ja JOOKSVAD TULEMUSED