Avatud on registreerimine järgmisele liikumisharrastuse abitreeneri (tase EKR 3) koolitusele.

Liikumisharrastuse treeneri koolitusele on oodatud enesetäiendamisest huvitatud harrastajad ja liikumisentusiastid, treeningute juhendajad, liikumisõpetajad ja muu eriala treenerid.

Liikumisharrastuse abitreeneri (EKR3) koolitus toimub novembris kahes osas:

• I osa: R-L, 8.-9. november Tallinnas
  • II osa: R-L, 15.-16. november Tartus

Kuna lektorid on nii Tallinna kui Tartu Ülikoolist, siis oleme koolituse nädalavahetused selliselt ära jaganud. Tegemist on ühe koolitusega, st et kutse taotleja peab osalema nii Tallinna kui Tartu koolituspäevadel.

Osalustasu on 150€. Koolitusele pääseb maksimaalselt 30 osalejat. Registreerimine on avatud kuni 31. oktoobrini või kuni kohti jätkub.

Koolituse detailse ajakava ja registreerimisankeedi leiab siit

Juhin tähelepanu, et treenerikutse omandamiseks tuleb lisaks eriala (liikumisharrastuse) koolitusele läbida ka spordi üldainete koolitus (mahus 30h) ja esmaabi baas- või täiendkoolitus.

Üldainete koolitused toimuvad kevadeti ja sügiseti nii Tallinnas kui Tartus. Täpsema koolituskava leiabhttps://www.sport.ee/et/treenerid#ankur2.

Inimene, kes soovib omandada liikumisharrastuse treenerikutset võib alustada omale sobivast koolitusest, st ainete omandamise järjekord ei ole tähtis. Eksamile saab kutse taotleja tulla siis, kui kõik kolm koolitust on läbitud (eriala, spordi üldained ja esmaabi). Liikumisharrastuse treenerikutse eksam on planeeritud jaanuarikuusse 2025.

Renna Nelis

Liikumisharrastuse treenerikutse koordinaator